Без Бога виходу нема

В нас немає виходу без Бога.
В Ньому вихід наш, в Ньому надія.
Він є Правда, і Життя, й Дорога-
Тільки Він спасти всіх нас зуміє

Від корупції, від безладу, насилля,
Від упадку, сліз, розчарування
Й підійме нас на орлиних крилах.
Тож ідіть до Бога без вагання

В покаянні, в щирім покаянні,
Бо ми грішні з голови до п'яток.
Світ страшний і йдуть часи останні
І на землю всю прийде упадок.

Кожен погляд, кожна думка, слово,
Кожна дія - Бог все контролює.
Станьмо ж на тверду, Божу основу!
Всі молитви щирі Бог почує.

Геть відкиньмо дарвінське безглуздя-
По подобі створені ми Божій.
Божі ми творіння, любий друже,
І без Бога вижити не зможем.

Все розставить Бог на своє місце
Й Україна буде процвітати,
Як Ісусу кожний віддасть серце
Й Божу волю навчимОсь приймати.

Слава не належить ні людині,
Ні країні й іншому нічому-
Тільки славний Бог наш Триєдиний
Й Свою славу не віддасть нікому!!!


Рецензии