Билмейсен

Гечеги гёзьяшлар
Эртенге къуруй...
Шолай гюнлер, айлар,
Заманлар юрюй...
Ерлерде барлыгъынг
Сююв от ягъа...
Гёргенде гёзлерим:
"Гетме..." – дей сагъа...
"Эшит..." – деп юрегим
Ялбара, тилей...
Биринде оланы
Билмейсен, билмей...
 


Рецензии