Украiна очима Iзраiлю
Випадок їй допоміг.
Слушна нагода знайшлася:
Божа це воля чи збіг?!
ВІН у Ізраїль далекий
Двадцять років як відбув.
Звик і до мови й до спеки, –
Тільки людей не забув.
Рідні,знайомі та учні–
Всі ці роки про них знав.
В пам’яті вислови влучні:
Як свій предмет викладав.
Каже, що звик на чужині,
Тільки щось очі сумні.
Він пам’ятає Вкраїну
Ту, де не бУло війни.
27.03.2018
Свидетельство о публикации №118032906868