Над Прыпяццю Мазыр
Над Прыпяццю Мазыр — дзяцінства
прыгажосць
Над Прыпяццю Мазыр — інакшы, як
учора
Бо сёння ў ім, я толькі званы
госць...
Над Прыпяццю Мазыр — люблю твае
пагоркі
Над Прыпяццю Мазыр — варожыць і
заве
Над Прыпяццю Мазыр — мой лёс
салодка горкі
Цябе мая душа пачуццем не міне.....
Свидетельство о публикации №118032911180
С уважением
ВН
Владимир Денисов 5 20.08.2021 11:56 Заявить о нарушении
Анна Пикуза 19.11.2021 20:20 Заявить о нарушении