М сто натхнення

Сьогодні усе інакше -
І люди, й повітря, блиск в очах...
Змінилося все на краще,
Неначе поїхав в мене дах!

Лиш з потягу на вокзалі
Побачив бескрайню неба блакить -
Відкрилися нові грані,
І закохався я в одну мить!

А старовинні храми
Вітають дзвоном сонця схід.
Між усіма вітрами
Розтоплюють в серцях наших лід.

Усюди усміхнені люди,
Похмурих нема ніде очей,
Так хочется знов відчути
Усю казковість днів та ночей!

Нехай ідуть дощі -
Так тепло на душі...
У серці назавжди
Залишились сліди...

Квітучі аллеї заведуть мене в полон,
Відіб'ють в сумного повсякдення.
Затишні будиночки всміхаються з вікон -
Навколо місто натхнення!

Старенька бруківка заведе мене туди,
Де місто ховає своє серце...
Його я побачив, і відтоді назавжди
Я маю натхнення джерельце!


Рецензии