на денц
печальна Риба,
на гірці салату-
чуже Стегенце...
ми зліплені вправно
з м"якушки хліба,
притрушені щедро
пекучим перцем...
...уквітчаний мозок
ванільним кремом,
втікають шпротИнки
під стіл,де -темно
і де нетерпляче
чуже Коліно
з моЇм знайомиться
по-таємно...
...БОКАЛьна до сліз
одноактна п"єса-
"достиглий" мучачос
і зла принцеса,
паяци,гримовані ма-
йонезом,
і звуки,накраяні
гострим лезом...
...червону,мов кров,
помідорну юшку
гойдає Паркет
невловимим рухом,
трагічна розпатлана
Попелюшка
розбила свої
кришталеві туфлі...
...а я зависаю
в куточку стелі
на білім окрайці
німого світу...
старанно стирає
відбитки пальців
холодний пустельний
пекельний вітер.
Кудись відпливає
печальна Риба,
побачивши море -
у темних шибах...
Свидетельство о публикации №118032703741
Надежда Еременко 28.05.2023 19:12 Заявить о нарушении