Я тобi побажаю безсмертя
за твої зачаровані вірші.
Твої вірші – твоє милосердя,
те яким свої вірші і пишеш.
Вічну вічність тобі побажаю:
ти пиши – і на мить не спиняйся.
Віршем душу жіночу втішаєш –
ти не можеш піти, залишайся.
Я тобі побажаю не вмерти,
а злітати – все вище і вище...
Я тобі побажаю безсмертя –
для твоїх ненаписанних віршів...
Свидетельство о публикации №118032712337