Have Thine own Way, Lord

("Children`s  Novelist")

Geo Stebbins


Hawe Thine own way, Lord. Hawe Thine own way!
Thou art the Potter; I am the clay,
Mould me and make me after Thy  will,
While I am waiting, Yielded  and still.

Hawe Thine own way, Lord. Hawe Thine own way!
Search  me and  try me,  Master, today!
Whiter  than snow, Lord,
Wash me just  now,
As in Thy presence  humbly I bow.

Hawe Thine own way, Lord. Hawe Thine own way!
Wounded  and  weary, help me, I  pray!
Power all power – Surely is Thine!
Touch me and heal me, Saviour divine!

Hawe Thine own way, Lord. Hawe Thine own way!
Hold over my being  absolute  sway!
Fill with Thy   Spirit  Till all shall see
Christ only, always, Living in me.

Hawe Thine own way, Lord. 47. Christian Songs. Vienna. Austria. 2002.

Христианская этика

БОЖЕ, ДА БУДЕТ ВОЛЯ ТВОЯ
Geo Stebbins

Боже, да будет Воля Твоя.
Твоим сосудом сделай меня,
Чтоб перестроил волю мою,
Перед Всевышним с верой стою.


Боже, да будет Воля Твоя!
Проверь, исследуй всего меня.
Снега белее меня омой,
Даруй смиренье, в душе покой.

Боже, да будет Воля Твоя!
Скорби повсюду сердце язвят.
Твердость и силу Ты мне пошли,
Спаси, помилуй,  Бог  всей земли.

Боже, да будет Воля Твоя!
Да знают люди суть бытия.
В небесной тайне, в горней стране -
Иисус Мессия живёт  во мне.

Hawe Thine own way, Lord. 47. Christian Songs. Vienna. Austria. 2002.
------------------

Благотворительный подарок - ноты в школьный класс христианской этики.


Рецензии