Нечик оьтермен
Сеники де шо кюйде,
Дерт тюйдюрген гёзюнг-къашынг,
Меники де шо кюйде.
Йыллар сени алышдыргъан,
Мен де башгъа болгъанман,
Тек алдындай гьислериме
Гьалал кюйде къалгъанман.
Болагъаны болгъан энни,
Алгъасама ер де ёкъ,
Рази тюгюл юрек буса
Къайтып гьалек эртенокъ.
......
Болса болсун, огъар да мен
Бир амаллар этермен,
Чыдамасдай сагъынсам да
Азиз гёзюнг-къашынгны...
Тек шо бизин орамлардан
Оьтюп нечик гетермен,
Ойнай туруп гёрсем онда
Мен тапмагъан яшынгны...
Свидетельство о публикации №118032510859