Къалгъан буса

 
Бир йыл къалгъан буса магъа яшама
Уьч гюнлюк бу пана ерни юзюнде,
Минутун да зая этмей йылымны
Сюер эдим тынглап турма сёзюнге.
 
Бир ай къалгъан буса магъа яшама,
Гьар мюгьлетин сени булан бёлмеге
Сюер эдим... артыкъ насип ёкъдур деп,
Къолларынга къолум салып оьлмеге.
 
Бир гюн къалгъан буса магъа яшама,
Насипге ёл салар эдим, Аявлум,
Ерни юзюн гезеп, эллеп, къайдан да
Бар ерингни табар эдим, Аявлум.
 
Къаравунга байлагъан сонг къаравум,
Сорагъан сонг ахырынчы соравум,
Къалам алмай ахыр гьисим язмагъа,
Оьзюм башлар эдим къабур къазмагъа.
 
 
 


Рецензии