Вiчноберезень

Вічноберезнем вічно розлюченим,
Перекошеним і засніженим,
Залишаємося колючими,
вічнохолодом тихо змучені.

Вічноберезнем, що грязюкою
Вимальовує силуети
перекошених вічною мукою
Ненаписаних нами поетів,

Вічноберезнем, вічно вирваним
Перемолотим на запчастини,
Розбиваємось дикими хвилями
І зростаємось за хвилину.

Вічнохолодом вічно стомленим
Крокував знову він брустверами,
Все тобою перемальований
вічноберезень на папері

25.03.2018


Рецензии