У небе гараць пажарам

У небе гараць пажарам
словы-зоркi, пакiнутыя табе:
"Прабач, што з'явiлася рана,
калi ты быў на другой старане.
Прабач за маё не прызнанне,
за люты, за сцюжу, за твар.
Прабач, што не генiяльна,
але гэта мой фiмiям".


Рецензии