Розчарування
Залишені жіночою ногою,
Вона пішла від тебе назавжди
З піднятою угору головою.
Залишила волося ніжний дим
І сум в очах, що бризне ось сльозою.
Прощальний ранок видався гірким
І потягнув такі ж вже за собою.
Розчарування - в тому вся вина,
Вона шукала ніжності людської ,
Отримала гіркущого вина,
Розбавленого сірою водою.
Пішла. Лишилась пуска у душі,
І хоч сміється сонечко зухвало,
Складає дощ краплинкою вірші
Про те, що вас сьогодні роз'єднало.
Змиває дощ з стежини всі сліди
Залишені жіночою ногою.
Поклич, з очей сльозу її утри,
Зустрінещ погляд сповнений весною.
.
Свидетельство о публикации №118032403005