Запор! жжя
I бачив Дн!проГЕС ,
Тому н!коли не забути
Оце з найкращих м!ст .
Ще з!р потомк!в замилуе
Чаечий б!лий змах
! широч!нь великой р!чки
! неба чиста височинь.
Мов предк!в щит,лежить Хортиця,
Де давн! кап!ща,
Де скель високий ряд.
Де степу в!чний пахощ.
Це - серце Укра!ни,
Це - с!мвол в!ри наш.
Дае серцям наснагу,
Як в!чний посаг наш !
Свидетельство о публикации №118032309576