Нет пророка в своём Отечестве
З полум"я - та й у воду,
Так з"являються поети
Нашого народу !
Сила духу - наче криця,
Слово - шабля гостра !
Наша Коваль - б!ла птиця,
Що шугае в прост!р.
Чайка высоко л!тае
I на нас свариться:
Часом живемо ми,люди,
Так, як не годиться !
Он в ноч! дитина плаче,
Била п"яна мати !
Батько б"е малого сина
Косорукий кате !
Iз тварин в!зьмемо приклад :
Т! - хорош! мати .
А якщо ти г!рше твар! ,
Маю я сказати :
Напишу поему довгу (хусточки готуйте)
Та й назву !! гарненько "Про погану мати"
I про те,як п"яна ж!нка доленьку кал!че,
Напишу я так красиво,як душа покличе !
Свидетельство о публикации №118032308787