Сусар

 Гафаралди сусарик кутуна за  къуватар
Экуьнахъ фад эверна , михьиз туна гьаятар.
Кьве тарифни авурла , лап тади кваз атана.
Вун ацукь я чан диде! Чна михьда лагьана.

И арада , хтулри шадарна зун хъсандиз
Са ц/уд йисан жегьилвал , атана мад зи чандиз.

Зи араяр сусарив , михьи цав хьиз ачух я
Алай аямдин сусар , валлагь чалай артух я.

Къари -т/вар заз гайи кас , ихьтин рик1из рекъидай.
Гьатнайт1а , къе гъиле зи , за ам ягъна рекьидай.


Рецензии