40

Поема

1

Усе що в житті
що лице і величність
усе що нас кличе
що шукаєм
знаходим
усе що творить нам удвох –
зможе Бог!


Так добре усім
що ми творимо
вдвох –
бо все зможе Бог


так добре словесниці
в палаті
післяопераційній –
два серця –
цінність


так в полі
пооранім
трапиться це
що всіх-всіх
кличе
святі черепки
із одного обличчя
лягли
попід Неба лице!


2

і буде це небо
у полі билини
час будуть ссати
поет є поетом
Бог – буде
писати


чи буде це
горе вам?
буде це поле
моторами переоране
на Марс полетять
вусів не збудьтесь,
вусаті
але буде поет –
Бог буде
писати


штучний інтелект
відкусить
поетів
без Бога
кусати
ссати?
кусати
ссати?
й безстрашність
що найперша
є в сатвах
я люблю,
Боже
тарілі небесній –
страшні адресати


але – стане поет
й Ти зможеш
писати


3

і то хто ми удвох?
офіційні, неофіційні...
от Бог! –
що ми творим
словесниці
на деці
післяопераційній?
два ж серця –
цінність...


все що в житті
і що серця величність
і все що
нас кличе
ми шукаєм – знаходим
і все що творить
нам удвох –
зможе
Бог!


4

40 мучеників – нелінійно!
час лінивий –
лінійний
вічність –
терпко
й келійно
чим живе наше серце?


славно дзвонить
й небійно?
й вибух – весна Христа
час нелінійний
й що в комп’ютерних каганцях?


вічний день –
що в серцях!!

22.03.2018, ранок
Київ


Рецензии