Демер
Ша чна кутан демер дустар.
Гурлу хьурай чи межлис дустар.
Лезги макьамрал илис дустар.
Прип.
Адетар кьан вине
Чи ван гьатрай хуьре
Гурлу хьурай капар
Шад макьам ягъ , уст/ар.
Ц1ийи сусаз килига дустар
Лезгинкадал илига дустар
Чина аваз рагъни , экв дустар
Акъвазнава Наврузбег дустар.
Демер я къе чи хуьре дустар
Чамни свас твазва рекье дустар.
Дагъвийрин хъсан хесет я дустар.
Бубайри чаз , тур адет я дустар.
Чи мягьледиз ша вири дустар
Кьуьзуьбурни я , къе, дири дустар.
Кьуьл ийиз гьазур хьухь, куь дустар
Гатфари хьиз , цуьк ая рик/и дустар.
Къарсурин чна лезги чил дустар
Дамах гваз кьан вине , кьил дустар.
Гзаф жедайвал демер хуьре
Мехъер хьурай гьар садан к1вале.
Свидетельство о публикации №118032212097