Къвез хьанач
Яргъара аваз.
Шад жедай зун чи райондин
Шаирар акваз.
Гьак1 ят1ани ягъада зун
Аквадайдахъ куьн
Хкаждайди и марекат,
Кутаз, куьне къуьн.
За ракъурда михьи рик1ин
Чими салам квез.
Гьана жеда зи хиялар ,
Хьаначт1ани , къвез!
Свидетельство о публикации №118032212018