Вiршороб
довбонула прямо в лоба,
каже, треба досягти
віршувальної мети!
Віршописець вірші пише,
до вершини вперто лізе,
вергає верлібри люто,
зверху бути завжди круто!
Почувався зовсім зле,
як віршоване желе,
то не Муза, то Пегас
гепнув так, що світ погас!
Геть здолала віршороба
загадкова ця хвороба,
як оклигав - зарікався,
більше віршів не торкався!
21.03.2018
Свидетельство о публикации №118032109933