Романтика
Вітер пестить, дощик йде,
Села хай пшеницю сіють,
В місті хай завод гуде.
Зиму хай весна міняє,
Зеленіє все й росте,
Осінь хай врожай збирає,
Листя сипле золоте.
Хай мороз щипає щоки,
Нас випробує зима,
В кожного будЕ робота,
Україна в нас одна.
Знов зима, весна і літо,
Осінь знов і знов зима,
В круговерті всім нам жити,
Краще від життя нема.
Сонце сходить і заходить
Ранок, вечір, день і ніч
То природа верховодить
А ми з нею віч – на –віч.
Треба в неї всім вписатись
Щоб у дружбі проживать,
Добру в світі долю мати
Всіх любити й поважать.
____________________________
*Сказочный сад. Холст, акрил.
Картина Марии Борисенко, 12 лет.
Фото автора.
20.03. 2018р., Київ
Свидетельство о публикации №118032112352