Погляд из-за кордону

ПОГЛЯД ИЗ-ЗА КОРДОНУ

Далеко вид мене моя батькивщина
Бизмежни просторы, ланы та гаи
Я донька твоя твого лису калына
Могутьнекориння в могутний земли.

Там нэнька мене молоком годувала
Колиску качала тэхенько спивала
Счастливои доли бажала дитяти.
Нас пьятеродиток росло в нашийхати.

Лишписня та думы незнаютьзаконив
Розъихалысьлюды за межи кордонив
Та тягнутькориння за руки, за спину
Мийсонячный зайчик, моя батькивщино.

Моя батькивщина ты риднаямати
Я дощиком буду по ниймандрувати
Веселкою стану над риднимДнистром
А в полизийду голубим васильком.

Давно вженемае там риднои хаты
Де вчилися ми рушники вишиваты.
Рушник вишиванний в руках я тримаю
Та ниби в долонях тебе обнимаю.


Рецензии