Итим ятlа

Итим ятlа, ачухбур хьуй къилихар,
Атlурай рехъ, гьайиф текъвез тlирихар.
Къайи ятар хъурай дагъдин булахрай,
Хайи чилел,вичин тlварцlел дамахрай.

Яш хьайила, кьилин чlарар рехи жез,
Сиве авай гевгьер сарар кьери жез.
Гьар са касдиз кlан хьуй дагъни,жуван чил,
Уьмуьр физва,хайи чилел вегь са вил.

Мад вуч лугьун,гьихьтин гуда на жаваб?
Эгер за ваз лагьайтlа, тlазва кlараб!
Гьар са касдиз ганвайди я вичин бахт,
Гьайиф чlугваз, акъудмир на жуван вахт!


Рецензии