Повернення до життя
У чудернацькому домі.
Суміш страхів і болю –
Всі відчуття підсвідомі.
Десь мерехтить доріжка –
Білі халати навколо.
Холод нестерпний в ніжках.
Не розірвати це коло.
Треба прокинутись враз –
В мандрах вже довго блукаю.
Котрого відліку час –
Як повернутись – не знаю.
Певно, долоні тепло,
Дотик ласкавий,знайомий.
Він відганятиме зло.
Знову розбудить свідомість.
Зараз прокинусь, негайно!
Чую, ти поряд, коханий!
19.03.2018
Свидетельство о публикации №118031906722