Дурiнь, думкою багатий
На печі лежить у хаті.
Мрії тісно оповили,
Виростають в нього крила.
Тільки щось вовки голодні
Вже завили не природно.
Поспішають до оселі.
В дурня думки невеселі.
Він мерщій біжить із хати,
Треба якось виживати!
Шити, прати, полювати?
Може, вірша написати?!!!
Тільки де знайти оплату?
Десь шукати мецената!
Часу обмаль залишилось –
Ще бажання не здійснилось!
15.03.2018
Свидетельство о публикации №118031508063