Життя не мед
Змагання, конкурси – вперед!
В обіймах успіху і слави,
До фанатизму в своїй справі,
Співак, поет, легкоатлет.
Пиши душею свій куплет:
Обачним будь, правдивим, щирим!
Щоб успіх здобувався в мирі.
Та тільки не зламай хребет
І контролюй зірковий злет –
Не просто це, життя – не мед!
Співак, поет, легкоатлет…
15.03.2018
Свидетельство о публикации №118031507300