Дорога до бога


Її  не чекають – приходе сама.
Підступна, жахлива, зайшла вже біда.
Забрала  життя  ця холодна вода –
Безсилля і смуток – та все ж бо дарма.

І жити навчитись без тебе пора,
Та тільки у пам’яті знову слова,
І усмішка, постать  твоя, як жива,
І дзвоник  останній – біжить дітвора.

…Двадцяті  дні травня – і тепла  погода,
Та серце стискається,раптом – тривога.
Отриману звістку здолати не змога,
В  душі  порожнеча, змарніла і врода.
Знеболену  душу  врятує   дорога,
Одна, щоб  в  молитві звернутись до БОГА!


13.03.2018

               



Рецензии