Всюду палитыка! Всюд но б скандал!

Бо нафига тишына падл

Еслі каво-та вдонбасіть в Донбас,
Это простеjшая правда,
Шо зразу станэ отлічныj пацан ш.
Можна на выборы завтра вж.

Я почему это вам тут сказал.
Да вот а ныц понімаю.
Хтося чогося когося в щыпця:
Путя, а ну, друг, от власці!

Хто ж гэто выдумав, шо я шызак?
Ілі тут выдно одразу?
Ведь мы фольклорчыком но пробавляjмсь.
Віхрев раждебных ны дарым ж.

Ну, так даваjмо щэ порасуждаjм:
Хто ва в 7е станэ батьком?
А! Олігарх но ж. Тіпа ексь чубаjс.
Ібо в русалк капітал е зь.

Нет, ны получыця, бы ва в Хахляньдь.
Тута друга трэ острастка:
Выдумаj хоть бы філософа, Кать!
Чы прызідент ны стратэг даж?

Вам бы у7 в Інстітут управлень.
Пры КаПыСэС навыть старым.
Там но гучылы, ек трэба глядзець
За капітальным порадком.

Гуманітарыj. Хто гэто у вас?
Да. Ну, наверно ж, но Сашка.
Еслі учітель себя ахранят,
Это жэ і ны собака.

Еслі ты верен Ідее Творца –
Любыш усех, без оглядкі –
Толька тагда ты дастоін стрымаць
Буру і штормы в канаде.

Над безмятежно хотя бы жэ спать,
Шоб хоть бы выспатысь завтра зь.
А то коль утра нымае в отца,
Мудросць сама прыдэ. Да, ну.

Мы тута фільма мань рыкомндаваль:
Вон, на канале Октябыр!
Ну, ха, і сам жа j наjшов яво там.
Не в, ах, ютюбе все склады.

Больше ж сма3те вжэ там па начам,
Шо і пачом где ву рашэн.
А галава хаj ны чысцься нікак:
Так інтуіцыjк прылазыть.

...ілі ій дэрывко шаткэ щ?


Рецензии