Н коли не кохайте до нестями

Ніколи не кохайте до нестями,
Не вірте, що це краще з почуттів.
Що добре це, коли не спиш ночами,
Бо пояснити почуття - не маєш слів.

Для чого віддаватись до останку
Та голос надривати під вікном?
А потім до самісінького ранку
Від суму рятуватися вином.

Кохання - то хвороба, не інакше,
Якою кожен у житті хоч раз хворів…
… Я у полоні знов очей глибоких Ваших,
І знов не вистачає мені слів.


Рецензии