Л

Не знаю, чи повіриш ти мені,
Коли скажу, що ти найкраща на Землі,
Що серце моє стукає сильніше,
З тобою поруч тільки варто опинитись.

Ти випромінюєш таке тепло і світло,
Що я закохуюсь для себе непомітно.
Шукаю зустрічі за будь-яких причин,
Думки свої збираючи з частин.

Готовий слухати тебе безперестанку,
Радіти підгорілому сніданку,
Цей світ зробити кращим задля тебе,
Дістати, навіть, зірку тобі з неба!

Най кажуть, що закохуюсь я часто,
Що сам собі вигадую нещастя,
Але з тобою поруч, знаю, я щасливий.
Одна біда - не дуже я вродливий…


Рецензии