Кьве вах
Рушаз, вичин жуьреда.
Эциг лугьуз ,к1вачин къапар
К1ват1на вири жергеда.
Кьил хкажна килигна
Руша дидедиз вичин.
Са жергеда эцигна
Къачуна къапар к1вачин.
Мектебдавай ч1ехи вах
Хтана и арада.
Хъел кваз вахаз килигна
Тунвач лугьуз къайдада.
Заз дидеди лагьайвал
Турди я за жергеда.
Къайда , гьеле чизвач заз
А ваз чизвай жуьреда.
Свидетельство о публикации №118031305875