david bowie...

"Завтра принадлежит тем, кто слышит его шаги."
— Дэвид Боуи.

"Morgen gehoert denen, die es kommen hoeren."
— David Bowie.

"Tomorrow bel ongs to those who can hear it coming."
— David Bowie.

© Olga Karpilova  «david bowie...»


Рецензии