Ночь разлила тьму. украинский язык
Ніч розлила пітьму
На утомлену тишу перону...
Защеміло... Зніму
Я на спомин душі заборону.
Відійшли поїзди
У краї, де ніхто не чекає.
Як же хочеш туди,
Де минуле твоє спочиває,
Мов на гілці пташа-
Сполохни і воно затріпоче!..
І зболіла душа
Відлетіти за потягом хоче,
Тільки серце тобі
Скаже правду, мов голкою вколе.
Безнадійності біль-
Ти нічого не вернеш ніколи.
Свидетельство о публикации №118031200828