Щоб не страждати в каятти
Аби триматись на поверхні,
Шукаю сенсу у житті,
Щоб не згубитись в круговерті.
Як щось не так іде чомусь,
Рятунок бачимо в молитві.
В майбутнє з острахом дивлюсь:
Чи не програю власну битву.
Але щоденно попри все
Рятує душу й тіло праця -
Ніхто за так, не принесе
Ані у торбі, ні на таці.
Свидетельство о публикации №118031206386