Толька в сумерках начных

Паразіты бацьку в тычк

НікаВо не буДет в доме.
Толька ты, седоj старік.
Ібо Ніка вжэ дэсь стонет
Ат ударав шізаків.

А всекда чудесн в злавонье
Небу кланятысь, дывы.
Ібо детка нашэj Томкы
Ката вбачыла ва мні зь.

Прыбыраj оно за Овном
І в уборныj, і в гавніщ,
Где ныек, уда прасохне
Гіпер-біпер бутыль пів ж.

Вот какая тута боjка:
2+9 – не 1 ж.
Ну, в начале аж втарова
Бо раділся гаспадзін з.

А коль Месяц был шэ повныj,
Шо тагда собі прыкінь?
По башці заjідуть вовкы
Разом с шуріном ядкым.

І шабаш! Дыржы героя.
Він ужэ до Лукшы ш збіг.
В прызідзента жэ завсёды
Захаваюца всі псыщ.

І нежданна с реjстарана
Паявляеца Свініщ.
І сав7 не пізнавата ш.
Ьтак, пуд раночок собі с.

І тут фігу с мяккім знакам
Закатае влад тобі.
Бо улад ілбыщэм вжарыв
Ф холодільнік сь калбасі з.

Всё кругом уздорожало:
Ніч, а ты чысць блювакы.
І колы то пак то жало
Роспустыло 8 ніг...

Я ж сыдів собі в нірване:
Слухав но Полёт Пчолы.
А цяпер всяріся, бацька.
Бо в щынка прыгож дзядзькі.

Да, вот, ускормылы падла
Чы 4 но рукы:
То ёму ув школы даj шо,
То в сцітутовы баксыj.

І защыта дзіпломатка
Не гразіт ні Ёгу ныц.
Курсову ж щэ напысаты
Трэ ля Говну – і за штых.

А потом... хо, да панятна –
Блаадарнасці сплашны:
Табурэтко татка ззаду!
І капцы усэjі жытц.

Вот і встроjілы в гасцінц.
Бо псіхолог вырос с Свінк.
Мы тыпэр яво j шукаям ш:
Не забів жа маць-шызішк.


Рецензии