Кредо укра! нк! посвящается лётчице Надежде Савчен

            На Вкра!н!  я народилася,
            Укра!нкою називаюся !
            Н!кому,н!коли не скорилася.
            Подолати мене - марна справонька,
            В голов! у них буде вавонька !
            А товариш м!й - власний розсуд,
            А порадник м!й - г!ркий досв!д  .
            Най пишаеться Ж!нкою наш народ ,
            На Вкра!н! сонечко все ж взойдёт !


Рецензии