Чумаченьки
Ск!льки тий дороги,
Що в!д Криму тай до степу
Простяглась,небога !
Були б воли крутороги,
Гор!лочка з перцем !
Т!льки журби нам не треба,
Най пропаде з грецем !
Бо коли ви в Криму були,
В"язн!в там багато.
Декотрийсь !з вас,напевно,
Уп!знав там брата !
Ще не вмерла Укра!ни
Н! слава, н! воля ,
Ще нам,браття молод!!,
Усм!хнется доля !
Пропаде осман!в слава ,
А наша - засяе !
Хто не в!ре - хай пров!ре,
Як воно бувае !
Свидетельство о публикации №118031009134