Столбики Алфавита -игPA для ФьСЕ х 3-6

ззНО!_йй  -ЗА__ппаВЕ__дди__ ,

Зо__ллушка..  -ззаВО___даффф* ,

ЗеммЛЯ.. -зерр_рНА___,

засСТО!__лье , ..ЗА___висьсьть  зьМЕ__й_СТтввва_,

зза()ПЛА__тты   -ЗО__НЬньтиК ,

ЗА__паХи-..ззеВо___Т_ты__ ,

заBE___сьСийй -ззЛо___,

ЗеррКА!__ЛЬ_льНасьти  /..ззлаДЕ__ййСст_ва__,

Зуд..  ззРЕ___ньний__ ,

ззапаВЕ!___Дднась_ти  Зуй_йКА__ ,

ЗаЛИ!__висСТАсь_сьти   -з_ВО___ннн ,

Зов  ЗА_паххав__  ..ЗннаМЕ!___ньнийй ,

ЗерРНИ!с_ста*СЬть  ЗО!__ннн ,

ЗаTBO__ppHaсьсьти ..Зррач-КА__ ,

ЗаКО!___ннHый_  ЗУ__т.. ЗаВИ__сиМАСЬсьти ззВЕ!__ньниййй



/диххТА()т ФонопиCА_-ньний/


Рецензии