Лиха доля
Та й на доньку подивись,
Що в ночвах бiля криницi
Що є духу мне спідницю.
Що ти бачиш? Лиху долю
Що придбала нашу доню,
I не в кращую годину
Лягла бісом на дівчину.
Батiг брати на весілля?
Чи візьмеш рушницю з сiллю?
Де Грицько поганий взявся,
Що до доньки залицявся?
Їй сорому не знести...
Він же, бачиш ти, гуляє,..
Де рушниця? Не шукай,
А до кума поспiшай...
- Друже куме, відпусти;
- «Козак сорому не знає»!
- Напослiдок... хай гуляє.
Свидетельство о публикации №118031000448