Думка

   
Кожна жінка власну думку має,
Їй потрібен добрій чоловік,
Хтось кохання у штики приймає
І поститься потім цілий вік.
Покохати, це завжди не просто,
Вибрати зі всіх лиш одного,
Та чомусь кінчається все постом,
Не палає у серцях вогонь.

І сумними виявляться ночі,
Завітає в гості самота,
Якщо вірне серце ласки хоче,
Бог людей вінчає не з поста.
В самоті всім спокою бракує,
З нею повертається зима,
А любов від старості лікує,
Шлях свій обираєш, ти сама.

Кожна жінка власну думку має,
Кожна думка має певний зміст,
Та одна любов земну приймає,
Інша обирає вічний піст.
Може досить сонечко поститись,
Обирай кохання на завжди,
Краще вже удвох перехреститись,
В злагоді забути всі пости.


Рецензии
"Кожна жiнка власну думку маэ"-
Пока ваш язык их ферштее нихт!

С уважением от души и сердца!!

Анна Шодик   12.03.2018 08:56     Заявить о нарушении
не принимай любовь в штыки, а одиночество за счастье.

Виктор Худаков 4   12.03.2018 16:40   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.