Cпогади

Торішні спогади мої,
З Душею в глибині лунають,
І в’яжуть почуття по краю,
Мереживо тепла рідні.
Бабусин дім, мала  хатинка,
Та низка доброти в очах,
Дитинство нібито пір’їнка,
Так білосніжне у роках.
Торішні спогади листами,
Вже не здійсниться та мовчить,
Дитинство – ніжними вустами,
А зрілість  - віршами вночі.


Рецензии