Кров ягола

Кров янгола
Обручка є на пальці
Кров янгола
Спокуса у житті
Відмовившись від
Спілкування сон
На яву у мариві
У далині де в
Вірному на думанім
Зізнані зіпсованім
Відносинах і почуттів
Кров янгола в
Великому мовчанні
Замислинім як
Сонце на весні


Рецензии