Фантазiя
Воля й право для творців
Хоч співа щоранку півень –
Він не вартий солов’їв.
«Вороги» і «патріоти»,
На дурничку що живуть,
Всім негайно до роботи -
Це єдиний для нас путь.
В краї рідному - руїна
Скрізь панує кривда, зло
На президентів Україні
Ще ні разу не везло.
Від першого і до п’ятого
Порядного ще не було,
Тепер маємо багатого:
З найменшого в найбільше зло.
Що ж це з нами, милий Боже,
В селах, селищах, містах
Брешуть й крадуть, хто як може,
Всі здуріли на грошах.
Може дітки та онуки
Зло це зможуть побороть,
У добрі та правди злуки,
Що увійде в кров і плоть.
Діти гарні, милі, щирі
Радість мамам й татусям
Щоб жили у щасті й мирі
Вірні справі і словам.
Щоб порядність процвітала,
Правив розум, совість, честь,
Люди кривди й зла не знали,
Стало краще все чим єсть.
Щоб гармати в нас мовчали
І співали солов’ї,
Всі любились й поважали,
Жили як в одній сім'ї.
5.03. 2018р., Київ
___________________________
*Полет фантазии. Холст. Масло.
Маша Борисенко, 12 лет. Фото автора.
Свидетельство о публикации №118030605664