***

Так хочеться сказати
В собі це не тримати
Тепер так легко на душі
Із серця вийняли ножі.

Тепер я бачу і добро
А зло нехай залишається
І більше в  мій
дім не вертається
Добра я рідним зичу
До Бога інколи кличу
Щоб хворий зміг одужати
Молоді батьками стати
Щоб радість,
МИр на  цій планеті
Щоб менше діти були в неті.


Рецензии