Щастя

Хоча, чому там тільки одинадцять?
Там безліч таїнств, безліч і Небес …
Й Божий Дух творить Божу фантазію
У дивовижній Величі чудес!

Є там Любов, є Радість, Мир та Щастя!
Немає місце сумніву та болю …
Потрібна тільки віра та причастя...
В людському світі справа Божої волі!


Рецензии