Навiщо

Навіщо, вЕсно,
Снігу попросила,
Щоб замела тебе
Cнігами круговерть?
Дари небес -
То завелика сила,
Така ж могутня,
Наче біла смерть.

Що хочеш скрити
Під пластАми снігу,
Сама від себе
Сокровенну суть.
Чи результати
Віщого забігу,
Який не відмінить,
Не повернуть.


Рецензии