Чарiвний довбешок... по украiинськи

Чарівна паличка є у ГАІ,
І судді калатають у довбешок!
Не мають дива тільки трударі,
А здирник – і в синів, і у разбешек.

Є різні палички – що роблять, з того й мають.
В який куточок не заглянь –
Там кожен пнеться: «Дай, віддай!» - волають.
Вихають папірцем, минув щоб несприянь.

Зірок із неба астрономи не займають.
Хоч і зняли б – не ходовий товар.
То ж тільки шлунок без душі папірні черви мають.
За що ж навар їм постача мольфар!?

Суспільство точать, злидарів зжирають.
Все гниль і порох поміж їх слідів.
Що скоюють злодюги, то шахрайством називають!
А офіси примар – то кубла шахраїв!

Довбешок – деревянный молоток
Разбешек – розбещені – развращённые,
здесь – любовницы
Вихають – машут (перед носом)
Мольфар – волшебник, экстрасенс


Рецензии