Неспокою маса...
ДАЙ, БОЖЕ: ПАСХУ ЧЕСТІ Й ГІДНОСТИ...
Висока Мета нужденна Світлом!
та дійсність не та, — лиш темінь вквітла!
вона; й все гори! і бидлом — люди!
— до свої мети ведуть іуди!
це ж "князів" таких, — із верху вежі!
на совість живих — нема їх межи!
з початку й почнім, — щоб Світло збулось!
високих — нагнім; аби й забулось!
моралі з казок — життю вернімо!
й найвищих пасок в Сей Раз спечімо...
...без сорому в храми
чи вІйде, хто вірить;
до тями, із ями, –
одразу намірить?
...у гідність – з невір’я,
на волю зі стайні;
сей мир – перемир’я:
й обоє запАльні!
...кому самостійність,
чия незалежність;
бундючная вольність,
захланная зверхність?
...обляже те, враже,
що пінне та гірше;
вагу таких важить
на вилах: що віршем!
...якого ще чАсу
чекати: сам прИйде?
щось здвИгне, всю масу!!
й неспокій... а вийде!!!
_________________________________________________________
Досяжні мені попередні відгуки (та наново дякую й зичу їхнім авторам: щасливо будьмо!..)
Рецензия на «НеспОкою Маса... лишень украйiнська??» (Юрий Зозуля)
Боляче. Заблукали в неправдах два народи. А діток що, навпіл, чи втроє-четверо порізати? Бо намішано. Хай Бог правді допомагає.
Леся Полищук 10.03.2014 09:26 • Заявить о нарушении / Удалить
+ добавить замечания
+ добавить замечания
Рецензия на «НеспОкою Маса... лишень украйiнська??» (Юрий Зозуля)
Дай Боже, щоб все було добре!
Татьяна Боровая 24.02.2014 15:33 • Заявить о нарушении / Удалить
+ добавить замечания
+ добавить замечания
Рецензия на «НеспОкою Маса... лишень украйiнська??» (Юрий Зозуля)
Така болюча тема!
Але невже можна було чекати іншого, коли більшість обирала такого керівника!
Дякую за вірш, Юріє! З повагою та щирими побажаннями!
Инна Орлецкая 17.12.2013 18:41 • Заявить о нарушении / Удалить
+ добавить замечания
+ добавить замечания
Рецензия на «НеспОкою Маса... лишень украйiнська??» (Юрий Зозуля)
Так набридли ті революції, Юрію...
А чуби тріщатимуть у тих, хто не винний...
Про дітей би подумали, що лишаємо після себе - розваляли господарство - гірше за бусурманів...
У паганої господині на кухні краще...
Соловей Заочник 10.12.2013 20:11 • Заявить о нарушении / Удалить
+ добавить замечания
+ добавить замечания
Рецензия на «НеспОкою Маса... лишень украйiнська??» (Юрий Зозуля)
Чия незалежність? Слушне питання. Чия і від кого?
бундючная вольність,
захланая зверхність - захланная зверхність - соковито!
Леся Романчук 25.02.2012 18:29 • Заявить о нарушении / Удалить
+ добавить замечания
+ добавить замечания
Свидетельство о публикации №118030504765