Хочеться творити

Хочеться творити,
Горіти вогнем,
Про себе гомоніти,
Тріпотіти дощем.

Хочеться писати,
І про се, і про те,
Говорити про тебе,
Але це вже святе.

Хочеться надихати,
Але було би кого,
Камінця жбурляти,
В озерця, кругом.

Хочеться мріяти,
Про майбутнє і ні,
Про все незабутнє,
Співати пісні.

Хочеться хотіти,
Все на Землі,
Забутись і згоріти,
В твоєму вогні.


Рецензии