Дитинство...

Дитинство в мене- не щасливе-
У школі не любили,
Чому родилась не уродом?
з чорним пятном родимим.
Чому життя так нас кидає?
І краю в цім немає,
Ці полоси вже так дістали,
Та нерви вже кріпкіші з сталі!!!


Рецензии